Novine: Nije bilo genocida u Srebrenici; Vučić i Kurti se sastaju prvi put

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 23:02

Novine: "Nije bilo genocida u Srebrenici"; "Vučić i Kurti se sastaju prvi put"

Dnevna štampa u izdanju za utorak 15. jun piše o nastavku briselskog dijaloga Beograda i Prištine i odlukama Kriznog štaba za suzbijanje pandemije koronavirusa.

"Novosti" pišu o tajnim dokumentima britanske vojske: "Nije bilo genocida u Srebrenici".

"Politika" piše o 22. godišnjici završetka bitke na Košarama: "Junaštvo vojnika niko neće moći da izbriše", kao i o dijalogu u Briselu: "Vučić danas sa Borelom, Lajčakom i Kurtijem".

"Politika" donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i intervju sa piscem Miljenkom Jergovićem: "Strateško odustajanje od razuma".

"Blic" piše o nastavku briselskog dijaloga: "Vučić i Kurti se sastaju prvi put", ali i o novim odlukama koje je doneo Krizni štab: "Dozvoljene svadbe, kafići 24 sata i navijači".

Sutrašnji "Kurir" piše o nesreći koja se dogodila kod Sombora: "Dečak (10) utopio se u bazenu, sumnja se da ga je gurnuo drug".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za utorak, 15. jun 2021. godine

Izvor: Beta, 15.Jun.2021, 08:16

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o uspehu Novaka Djokovića, kao i o nastavku briselskog dijaloga Beograda i Prištine i odlukama Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije korona virusa.ALO - List piše o navodima o vezi izmedju bivše sekretarke MUP-a...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.