Novine: Merkelova za ubrzano rešenje pitanja KiM, Sve laži Milutina Jeličića

Izvor: B92, 24.Sep.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Merkelova za ubrzano rešenje pitanja KiM", "Sve laži Milutina Jeličića"

Novine se u izdanju za sredu najviše bave susretom predsednika Srbije i nemačke kancelarke, ali i Žandarmerijom Republike Srpske i novom Palatom pravde.

"Politika" piše o susretu predsednika Srbije i nemačke kancelarke u Ujednjenim nacijama i navodi da "Berlin i Pariz rešavaju probleme na Balkanu", a "Novosti" da je "Merkelova za ubrzano rešenje pitanja KiM".

"24 sata" navode da je "Republika Srpska dobila Žandarmeriju", a "Blic" kako se Jutka brani od optužbi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tekstu "Sve laži Milutina Jeličića".

"Kurir" u tekstu "SPS je zreo za opoziciju" prenosi stav Šormaza da "Dačić samo drži mikrofon", a "Alo!" da je Palata pravde posle 46 godina u punom sjaju u tekstu "Reporteri Alo! iza rešetaka u novoj Palati pravde".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.