Novine: Maske će biti obavezne i na ulici?; Beograd ugledao velikog župana

Izvor: B92, 13.Nov.2020, 22:24

Novine: "Maske će biti obavezne i na ulici?"; "Beograd ugledao velikog župana"

Beograd -- Novine na naslovnim stranama od subote, 14. novembra uglavnom pišu o merama koje predlažu epidemiolozi, povišici plata u javnom sektoru, kao i o ratu sa mafijom

"Politika" najavljuje tekst pod naslovom "Da li je softver iz Srbije 'pojeo' glasove Donalda Trampa". List takođe piše da "Naša zemlja ne uvodi sankcije Belorusiji", kao i o tome da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio da "Podzemlje ima kontakte u državnim strukturama".

"Večernje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novosti" najavljuj tekst posvećen povišicama u javnom sektoru pod naslovm "Za koliko će tačno porasti zarade". List piše i da epidemiolozi predlažu "Zatvaranje kafića u 18 ili 21".

"Blic" piše da je medicinski deo kriznog štaba jedinstven u stavovima pod naslovom "Zatvaranje noćnih klubova manja šteta od izgubljenih života".

"Kurir" piše o ratu države sa mafijom pod naslovom "Vučićeva poruka mafiji: Sve ćemo da ih počistimo", a donosi i tekst o zdravstvenom stanju patrijarha Irineja u tekstu "Patrijarhu Irineju se stanje pogoršalo, ali sad mu je oblje". List piše i o mogućim novim merama u borbi sa virusom korona "Maske će biti obavezne i na ulici?".

"Alo" piše o povećanju plata u javnom sektoru "Pola miliona zaposlenih dobiće povećanje od Nove godine", kao i o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića borbe sa kriminalom pod naslovom "Počistićemo funckionere koji su povezani sa ubicama". List navodi da je "Beograd ugledao velikog župana"

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za subotu 14. novembar 2020.

Izvor: Beta, 14.Nov.2020, 12:12

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za subotu, 14. novembar 2020. godine, pišu o novim epidemiološkim merama protiv širenja epidemije virusa korona, povišici plata u javnom sektoru, fudbalskoj reprezentaciji i o borbi protiv kriminala.BLIC - "Zatvaranje noćnih klubova manja šteta od izgubljenih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.