Novine: Izlivi mržnje u javnom prostoru; Odreknite se mita o Jasenovcu pre ulaska u Evropu

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 22:00

Novine: "Izlivi mržnje u javnom prostoru"; "Odreknite se mita o Jasenovcu pre ulaska u Evropu"

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 21. maj 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

"Politika" piše o tome zašto su hrvatski mediji opsednuti Aleksandrom Vučićem: "Izlivi mržnje u javnom prostoru". List "Večernje novosti" fokus stavlja na ucene hrvatskih akademika: "Odreknite se mita o Jasenovcu pre ulaska u Evropu".

Dnevni list "Blic" piše o velikom istraživanju o ratu u Ukrajini, ulasku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u EU, odnosu prema NATO: "Pola Srbije za neutralnost oko rata i sankcija", dok "Kurir" na naslovnoj strani piše o Mateju Perišu: "Nenad Periš nosio kovčeg s telom svog sina".

"Alo" takođe piše o Perišu: "Nenad Periš preuzeo posmrtne ostatke".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.