Novine: Hteli da nas žigošu, daleka im lepa kuća; Ko danas zbog korone leži u bolnicama

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 22:15

Novine: "Hteli da nas žigošu, daleka im lepa kuća"; "Ko danas zbog korone leži u bolnicama"

Dnevne novine za 20. jun pišu o crnogorskoj Rezoluciji o Srebrenici, o koronavirusu i eksploziji u fabrici "Sloboda" u Čačku.

"Politika" se na naslovnoj strani bavi crnogorskom Rezolucijom o Srebrenici i reakcijama na nju.

"Blic" piše o epidemiji koronavirusa i činjenici da se mladi nisu u dovoljnom broju odazvali na vakcinaciju koja je jedini način da se borba protiv virusa dobije.

"Novosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na naslovnoj strani pišu o reakciji Aleksandra Vučića na crnogorsku Rezoluciju o Srebrenici, ali i o eksploziji u fabrici "Sloboda" u Čačku.

"Kurir" je naslovnu stranu posvetio košarkašu Nikoli Jokiću koji je danima glavna tema u Srbiji.

"Alo" piše o novom skandalu u Nikšiću i izvođenju Tompsonovih pesama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za ponedeljak, 21. jun 2021. godine

Izvor: Beta, 21.Jun.2021, 08:13

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 21. jun 2021. najviše piše o reakcijama na crnogorsku rezoluciju o Srebrenici, pregovorima Beograda i Prištine, eksploziji u čačanskoj fabrici municije, kao i drugim ekonomskim i društvenim temama.BLIC - List piše ko su prosečne osobe koje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.