Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2020, 20:42

Novinaru Vuku Cvijiću oduzet telefon i izbrisani snimci

Novinaru NIN-a Vuku Cvijiću trojica krupnih muškaraca oduzeli su telefon u prolazu Bezistan kod Trga Nikole Pašića u Beogradu i obrisali snimke koje je napravio, a telefon su mu posle toga vratili, prenosi N1.

Kako je Cvijić ispričao za KRIK, građani koji dolaze na protest rekli su mu da se sumnjive osobe skupljaju u jednom podrumu u prolazu Bezistan.

On je to prijavio pripadnicima Interventne koji su otvorili vrata na koja su građani ukazali, a na kojima su se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pojavile njihove kolege, takođe pripadnici Interventne.

Po odlasku pripadnika snaga reda, Cvijić je sišao niz stepenice i ušao u prostoriju u kojoj je zatekao trojicu muškaraca koji su mu rekli da ne može da snima, uzeli telefon i rekli da mora da ide.

Građani se i večeras okupljaju na platou ispred Skupštine Srbije i u Pionirskom parku, gde bi peto veče zaredom trebalo da se održi protest.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinaru Vuku Cvijiću nekoliko muškaraca oduzelo mobilni telefon

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2020

Novinaru NIN-a Vuku Cvijiću večeras je pred protest u Beogradu nekoliko krupnih muškaraca oduzelo mobilni telefon, te su mu izbrisali fotografije...Telefon mu je potom vraćen, a on ih je prethodno fotografisao u prostoru u Bezistanu na Trgu Nikole Pašića...Kako je Cvijić ispričao za KRIK, građani...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.