Novi vid kirije: Nude studentkinjama stanove u zamenu za seksualne usluge

Izvor: B92, 21.Avg.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novi" vid kirije: Nude studentkinjama stanove u zamenu za seksualne usluge

Iznajmljivanje stana je skupo. Pogotovo ukoliko ste student iz unutrašnjosti. Treba da platite zakup, ali to nije sve. Stići će i računi za struju, vodu, grejanje, a za fakultet bi bilo poželjno da imate i internet. Za sve to vam treba bar 250 evra ili nešto drugo.

Stan se izgleda može platiti i seksualnim uslugama. Postavlja se pitanje - zašto neki ljudi nude svoj slobodan prostor studentkinjama u zamenu za malo nežnosti? Da li je u pitanju višak slobodnog vremena, usamljenost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili način da se iskoristi trenutak velike nemaštine?

“Svi znaju koliko se teško živi i da studenti nemaju novca. Nekome lako može pasti na pamet da je seks nešto što može da se unovči”, rekao je za Bulevar B92 Marko Braković, psihoterapeut.

Prostitucija u našoj zemlji i dalje nije legalna, a stanovi se obično nude studentima iz unutrašnjosti.

Pogledajte u prilogu šta je još psihoterapeut rekao o ovom fenomenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.