Novi v.d direktor NSZ u Prijepolju Rafeta Hajdarević, kadar SPP-a

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jun.2021, 20:35

Novi v.d direktor NSZ u Prijepolju Rafeta Hajdarević, kadar SPP-a

Kako saznajemo, danas je u Prijepolju za v.d. direktora Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje koja pokriva opštine Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i Sjenica, imenovana Rafeta Hajdarević iz Prijepolja, kadar Stranke pravde i pomirenja (SPP). Rafeta Hajdarević rođena je 1967. godine u Bjelom Polju, Crnoj Gori gdje je i završila osnovnu i srednju školu. Završila je Ekonomski fakultet Univerziteta u Tuzli gdje stiće zvanje diplomirani ekonomista. Prva radna iskustva stiče u rodnom gradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << a po promjeni prebivališta, od 2005.godine počinje sa radom u NSZ Filijala Užice, služba Prijepolje na radnom mjestu savjetodavac za zapošljavanje. U Filijali Prijepolje je od njenog osnivanja, tačnije od 2008. godine na radnom mjestu gdje je obavljala radne zadatke savjetnika za zapošljavanje, a od početka 2016. godine obavlja poslove organizatora programa zapošljavanja. Član je Stranke pravde i pomirenja od njenog osnivanja.   The post Novi v.d direktor NSZ u Prijepolju Rafeta Hajdarević, kadar SPP-a appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Godišnjim koncertom obilježili kraj školske godine

Izvor: SandzakPress.net, 18.Jun.2021, 15:42

Nova Varoš – Pred brojnom novovaroškom publikom, završnim godišnjim koncertom, sinoć su se predstavili najbolji đaci Izdvojenog odeljenja u Novoj Varoši, Osnovne muzičke škole Prijepolje. Kroz 24 solo tačke, prikazali su umeća koja su stekli u prethodnoj školskoj godini a bila je to i prilika...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.