Novi uspesi kik boks kluba Niš

Izvor: RTS, 17.Mar.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi uspesi kik boks kluba "Niš"

Takmičari kik boks kluba "Niš", već godinama donose brojna medalje sa najvažnijih svetskih i evropskih takmičenja. Reč je o jednom od najuspešnijih sportskih kolektiva u Nišu, a najnovija priznanja osvojena su na Evropskom kupu u Hrvatskoj.
Vitrine kik boks kluba "Niš" premale su da se na njima smeste svi pehari, medalje i odličja sa  svetskih, evropskih i domaćih takmičenja. Sa nedavnog Evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kupa u Hrvatskoj, Novak Radulović doneo je dva šampionska pojasa i jednu zlatnu medalju. On je treći put osvojio Evropski kup.

Nikola Lazarević kao svoj najveći uspeh ističe zlato sa Svetskog prvenstva u Irskoj prošle godine.
Nikola i Stefan sa Evropskog kupa u Hrvatskog doneli su bronzane medalje. Za uspehe ovih mladića najzaslužniji je trener Srđan Radulović, koji ujedno trenira i državni tim Srbije.
Naredno važno takmičenje za kik boksere iz Niša je prvenstvo Srbije za seniore i kadete, koje se ovog vikenda održava u Vlasotincu.
rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.