Novi urednik Danasa Draža Petrović

Izvor: Beta, 28.Mar.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi urednik Danasa Draža Petrović

Glavni urednik lista "Danas" Zoran Panović razrešen je te funkcije, a  za novog glavnog i odgovornog urednika izabran je Dragoljub Petrović, koji će na dužnost stupiti 4. aprila. "Skupština Dan Graf d.o.o. (izdavač dnevnog lista Danas) na sednici održanoj 26. marta, razrešila je dosadašnjeg glavnog i odgovornog urednika lista Danas Zorana Panovića i za novog glavnog i odgovornog urednika izabrala Dragoljuba Dražu Petrovića. Novi urednik će operativno stupiti na dužnost 4. aprila", navodi se u saopštenju redakcije lista.Dragoljub Draža Petrović je novinarsku karijeru počeo 1994. godine u "Borbi", a radio je u "Našoj Borbi" i "Glasu javnosti".U listu "Danas" je ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

List Danas: Novi urednik Danasa Draža Petrović

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2016

Glavni urednik lista "Danas" Zoran Panović razrešen je te funkcije, a za novog glavnog i odgovornog urednika izabran je Dragoljub Petrović, koji će na dužnost stupiti 4. aprila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.