Novi ultrazvučni aparat za KBC Zemun poklon od Norveške

Izvor: Glas javnosti, 14.Mar.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ultrazvučni aparat za KBC Zemun poklon od Norveške

BEOGRAD - Ambasador Norveške u Srbiji Nils Ragnar Kamsvag uručio je danas Kliničko-bolničkom centru Zemun najnoviji ultrazvučni aparat za potrebe Ginekološkog odeljenja.

Ambasada Norveške, uz tehničku asistenciju nevladine organizacije

Grupa 484, na ovaj način pomaže KBC Zemun donacijom u vrednosti 20.000 evra, što je deo programa pomoći Srbiji koji je u 2012. godini bio u visini od 12 miliona evra, saopštila je ambasada Norveške.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Planirane donacije Vlade Norveška Srbiji za 2013. godinu iznose deset

miliona evra. U KBC Zemun godišnje se rodi oko 2.000 beba, pregleda oko

10.000 žena i obavi u proseku oko 50 radikalnih hirurških zahvata kod

pacijentkinja obolelih od raka.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Konferencija "Mladi i planiranje karijere"

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Mar.2013

BEOGRAD - Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ), uz podršku Međunarodne organizacije rada (MOR) organizuje danas u hotelu Metropol Palas u Beogradu konferenciju “Mladi i planiranje karijere”.. . Na konferenciji, koju će otvoriti, prema najavama organizatora, ambasador Kraljevine Norveške,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.