Novi test za zimsku službu: Beograd ponovo zavejan

Izvor: Blic, 11.Dec.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi test za zimsku službu: Beograd ponovo zavejan

Sneg koji od jutros pada u Beogradu već je izazvao brojne probleme. Sva vozila preduzeća "Beograd puta" angažovana su na čišćenju snega sa glavnih beogradskih ulica.

Sneg je u Beogradu ponovo počeo da pada oko devet sati, a dežurne ekipe čistiće ulice prvog prioriteta.

Iz dežurne službe "Beograd puta" rekli su da su pre 30 minuta dobili nalog da se obustavi čišćenje snega sa ulica drugog i trećeg prioriteta, kako bi bile očišćene glavne saobraćajnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
13.00 - Putnici čekaju prevoz više od pola sata

Na uglu Francuske i Ulice cara Dušana putnici više od pola sata čekaju prevoz na liniji 37 u oba smera, iako po redu vožnje ovaj autobus ide na svakih desetak minuta. Stajalište je prepuno, a za to vreme od svih autobusa koji staju na ovoj stanici prošla su samo dva autobusa na liniji 26, jedan na liniji 24 i nijedan na linijama 37 i 44.

12.38 - Kolone tramvaja u Savskoj i Bulevaru

U Savskoj ulici i Bulevaru kralja Aleksandra otežan je tramvajski saobraćaj. U kolonama je i po sedam tramvaja.

12.30 - Gužve na Autokomandi

Velike kolone vozila su na Autokomandi ka Ustaničkoj ulici i na skretanju za autoput za Novi Beograd. Sneg je stvorio kolone i na Pančevačkom mostu, usporio saobraćaj u delu od Banovog brda pored Beogradskog sajma u pravcu prema centru grada i na autoputu od Plavog mosta ka zgradi Hitne pomoći.

12.25 - Pojačan saobraćaj na Brankovom mostu

Saobraćaj je pojačan i na Brankovom mostu, u pravcu prema centru Beograda.

11.00 - Građani putuju i tri sata

Kako javljaju čitaoci "Blica" gužve su nesnosne i do nekih mesta je potrebno i po nekoliko sati autobusom.

- Od Železničke stanice do Kaluđerice potrebno je 2 sata i 40 minuta. Sramota! - napisao je jedan čitalac.

Autobus na liniji 47 koji saobraćaju od Slavije do Resnika putnici su čekali i po sat vremena.

- Autobus na liniji 47 nije bilo ni u jednom pravcu sat vremena, a možda i duže jer kad sam ja stigla stanice su bile prepune i čekala sam autobus punih sat vremena - piše čitateljka Jasna.

Čitaoci javljaju da se pokvarila trola na Slaviji i blokirala prolaz tramvajima.

Saobraćaj na Novom Beogradu i Karaburmi se odvija otežano, prevoz se čeka barem po pola sata.

- Tramvaja u Nemanjinoj nema jako dugo, a kad naiđu ubrzo se zaustave zbog nestanka struje - kaže sugrađanka Jasna.

9.00 - Tramvaji stoje u pravcu Banovog brda

Kako javljaju čitaoci "Blica" autobus na liniji 56 se pokvario kod podvožnjaka kod Mosta na Adi, a tramvaji stoje u pravcu Banovog brda. Saobraćaj kod Hrama Svetog Save u pravcu ka Slaviji je u kolapsu, kao i Bulevar Mihaila Pupina u smeru ka gradu.

I danas kasne vozila GSP- a, a kako javljaju Beograđani, za 45 minuta prošla samo jedna 37-ica u pravcu ka gradu, i to toliko puna da mnogi nisu uspeli da uđu.

Povezane vesti: Zimska služba: Sve saobraćajnice prohodne U "Beograd putu" tvrde: Sneg nas neće iznenaditi Neprestano se čiste glavne saobraćajnice Sve saobraćajnice u gradu očišćene od snega i leda Glavne saobraćajnice potpuno očišćene od snega

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Iz minuta u minut: Beograd ponovo zavejan, saobraćaj u kolapsu

Izvor: Blic, 11.Dec.2012

Sneg koji od jutros pada u Beogradu već je izazvao brojne probleme. Sva vozila preduzeća "Beograd puta" angažovana su na čišćenju snega sa glavnih beogradskih ulica...Sneg je u Beogradu ponovo počeo da pada oko devet sati, a dežurne ekipe čistiće ulice prvog prioriteta...Iz dežurne službe...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.