Novi telefoni za prijavu krivičnih dela

Izvor: RTS, 13.Nov.2013, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi telefoni za prijavu krivičnih dela

Osim područnih policijskih uprava, građani će ubuduće krivična dela moći da prijave i na telefon Uprave kriminalističke policije, u bilo koje doba dana i noći.

Građani će za prijavu krivičnih dela ubuduće moći da se, pored područnih policijskih uprava, obrate i dežurnom policajcu Uprave kriminalističke policije u Operativnom centru MUP-a Srbije.

U saopštenju MUP-a navodi se da će građanima, u cilju bolje koordinacije i efikasnijeg postupanja, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << omogućeno da se 24 sata dnevno obrate Upravi kriminalističke policije na telefone 011/27-41-019 i 064/47-241-019, kao i na imejl adresu ukp@mup.gov.rs

"Uprava kriminalističke policije će, kao i do sada, svaku prijavu građana uzeti u rad i postupiti u skladu sa zakonom", navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijave krivičnih dela i pripadniku UKP

Izvor: Akter, 13.Nov.2013

Građani koji žele da prijave saznanja o počinjenim krivičnim delima, ubuduće će moći da se obrate i pripadniku Uprave kriminalističke policije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.