Novi telefon u četiri verzije

Izvor: Mondo, 19.Jan.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi telefon u četiri verzije

Da, dobro ste pročitali. Poznati proizvođač pametnih telefona sprema čak četiri verzije novog flagship modela.

Huawei P9, novi flagship model biće dostupan u četiri verzije, ako je verovati najnovijim informacijama. Pored standardne verzije, ostale tri će biti: P9 lite - nešto jeftivnija varijanta, P9 max i neimenovana verzija sa boljim specifikacijama od standardne verzije.

Četvrta verzija će imati ekran malo većih dimenzija ali i više RAM i interne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << memorije u odnosu na standardnu verziju. Biće ugrađena i dual-lens kamera od 12MP, prenosi GSM Arena.

Takođe, pretpostavlja se da nijedan od ovih uređaja neće biti predstavljen na MWC sajmu koji će se održati sledećeg meseca. Huawei će ih predstaviti nekoliko nedelja nakon sajma.

Izveštaj koji se pojavio otkriva i to da nijedan Huawei telefon koji će biti predstavljen ove godine neće imati ekran QHD rezolucije. Huawei smatra da rezolucija nije toliko bitna koliko je bitno trajanje baterije.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.