Novi slučaj seksualnog uznemiravanja u Srbiji: Braća iz okoline Lajkovca osumnjičeni da su izvršili krivično delo nad devojčicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 18:42

Novi slučaj seksualnog uznemiravanja u Srbiji: Braća iz okoline Lajkovca osumnjičeni da su izvršili krivično delo nad devojčicom

Osumnjičeni su nakon saslušanja pušteni, a protiv njih su podnete krivične prijave.

Lajkovačka policija podnela je krivične prijave protiv B. M. (33) i V. M. (21) iz okoline Lajkovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom.

Žrtva je učenica osmog razreda, ima 15 godina, a slučaj je policiji prijavio otac devojčice, prenose lokalni mediji.

Nadležnim organima predati su brojni dokazi o ovom krivičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delu.

Ono što je specifično u ovom slučaju je, da i osumnjičeni i žrtva žive u istom selu i da su komšije, kao i to da su osumnjičeni braća od stričeva.

Predatorski čin osumnjičenih nad maloletnom žrtvom iz komšiluka trajao je u kontinuitetu od 25. januara.

Slali su joj najpre poruke lascivnog sadržaja i eksplicitne slike, uz instrukciju da poruke odmah briše i potom pošalje dokaz da je izvršila naređenje.

Takođe, devojčici je nalagano da ni slučajno nikome ništa ne govori.

Sve je kulminiralo, kada je devojčica u jutarnjim satima na putu za školu presretnuta nadomak seoske crkve i kada je doživela pravu traumu, o čemu je dat detaljan iskaz u policiji, kao i o svemu što je prethodilo.

Sva sreća da se petnaestogodišnja devojčica odvažila i sve rekla ocu, koji je istog momenta slučaj prijavio policiji, tako da su počinioci procesuirani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.