Novi servisi u okviru Vindouz Azur platforme

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi servisi u okviru Vindouz Azur platforme

Vindouz Azur infrastrukturni servisi kompanije Majkrosoft, koji omogućavaju klijentima da postojeće aplikacije prenesu na klaud platformu, postali su dostupni klijentima, saopšteno je danas iz te kompanije.

Vođeni idejom da klijenti ne žele da biraju između niske cene i vrhunskih performansi, u kompaniji Majkrosoft su odlučili da troškove za kompjuting, skladištenje podataka i propusni opseg prilagode cenama na tržištu.

U početku, samo će cene za virtuelne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mašine i usluge klauda biti redukovane od 21 do 33 odsto.

Nova ponuda podrazumeva i više memorije za virtuelne mašine, kao i brojne nove aplikacije kao što su SQL Server, SserPoint, BizTok Server i Dajnamics NAV, ali i sve popularne OupenSorce alternative.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi servisi u okviru Vindouz Azur platforme

Izvor: Dzungla.org, 17.Apr.2013

Vindouz Azur infrastrukturni servisi kompanije Majkrosoft, koji omogućavaju klijentima da postojeće aplikacije prenesu na klaud platformu, postali su dostupni klijentima, saopšteno je danas iz te kompanije.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.