Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jan.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sastanak komiteta za sukcesiju SFRJ na proljeće

Visoki predstavnik Srbije u Stalnom mješovitom komitetu za pitanja sukcesije Oliver Antić najavio je da bi sa kolegama iz bivših jugoslovenskih republika mogao ponovo da se sastane na proljeće, ali da još nije utvrđen tačan datum. Antić je rekao da se u pogledu sukcesije do sada nije "najsrećnije radilo" i da je bilo mnogo grešaka, kao i da postoji više problema, ne samo kada je riječ o diplomatskim predstavništvima, već i o imovini pravnih i fizičkih lica, naročito u Hrvatskoj, ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sastanak Komiteta za sukcesiju na proljeće

Izvor: Capital.ba, 12.Jan.2013

BEOGRAD, Visoki predstavnik Srbije u Stalnom mješovitom komitetu za pitanja sukcesije Oliver Antić najavio je da bi sa kolegama iz bivših jugoslovenskih republika mogao ponovo da se sastane na proljeće, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.