Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šamar srpskom rukometu: Milić zbog pijanstva odstranjen iz reprezentacije!

Srpski rukomet ne može bez skandala! Golman "orlova" Strahinja Milić odstranjen je iz reprezentacije zbog pijanstva.

"Reprezentаtivаc Strаhinjа Milić odstrаnjen je iz reprezentаcije zbog nepoštovаnjа kodeksа ponаšаnjа Rukometnog sаvezа Srbije i nаrušаvаnjа discipline, dolаskom u rаnim jutаrnjim sаtimа, pod dozom velike količine аlkoholа“, izjаvio je Dejаn Perić vršilаc dužnosti selektorа muške rukometne reprezentаcije Srbije, za zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sajt RSS-a.

Golman skopskog Vardara, popularni Džambo, nije sa ostatkom tima otputovao u Izrael, gde Srbija u nedelju igra drugu utakmicu kvalifikacija za EP 2016. godine. Na startu novog ciklusa "orlovi" su u sredu u punom "Pioniru" pobedili Crnu Goru 25:21.

Poslednjih godina, ako ne računamo srebro na EP u Srbiji 2012. godine, srpski rukometaši uglavnom su nas razočarali, a najnoviji skandal ponovo baca ljagu na nekada naš trofejni sport, koji je u nokdaunu!

Podsetimo, ove nedelje je bek Crene zvezde Miloš Medenica pao na doping testu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.