Novi šalter „Jugoistoka“u Opštini „Pantelej“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 27.Dec.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šalter „Jugoistoka“u Opštini „Pantelej“ (VIDEO)

Od danas račun za struju možete platiti i u Uslužnom centru Opštine „Pantelej“. Direktor „Jugoistoka“ Igor Novaković i predsednik opštine Pantelej rekli su da je ovo zajednička inicijativa, zahvaljujući kojoj je plaćanje računa građanima sada lakše, a i smanjiće se gužve na ostalim uplatnim mestima. Radno vreme novootvorenog u Panteleju je od 7 i 30 do 14 i 30.

Tek što je otvoren, a već je desetak građana platilo struju na novom šalteru „Jugoistoka“. Iako ne pred kamerama, rekli su nam da im je sada mnogo lakše, jer zbog računa, ne moraju čak do grada. Tako je, očito, cilj i postignut.
U Uslužnom centru građani već imaju šalter Nacionalne službe, PIO fonda, Pošte, a odmah preko puta, sada, i Distribuciju.
Šalter „Jugoistoka“ prati rad Uslužnog centra opštine Pantelej, pa je radno vreme od 7 i 30 do 14 i 30, od ponedeljka do petka.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.