Novi protesti u Tunisu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2011, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protesti u Tunisu

TUNIS -

Hiljade demonstranata okupilo se danas ispred kancelarije premijera u Tunisu, tražeći da vladu napuste članovi režima svrgnutog predsednika Zina el Abidina Ben Alija.

Protest je održan dan pošto su vlasti bacile suzavac na demonstrante, od kojih su neki razbijali stakla na policijskim automobilima.

Mnogi učesnici protesta su, uvijeni u ćebad, proveli noć ispred kancelarije premijera Muhameda Ganušija, prkoseći policijskom času uvedenom zbog nereda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji su izbili pošto je Ben Ali 14. januara napustio zemlju, preneo je AP.

Protesti u Tunisu proširili su se na region Bliskog istoka i severne Afrike, a međunarodna zajednica pomno prati situaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Protesti u Tunisu i dalje traju

Izvor: B92, 25.Jan.2011

Tunis, Beograd -- Hiljade demonstranata okupile su se ispred kancelarije premijera u Tunisu tražeći da vladu napuste članovi režima bivšeg predsednika Zina el Abidina Ben Alija...Protest je održan dan pošto su vlasti bacile suzavac na demonstrante, od kojih su neki razbijali stakla na policijskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.