Novi požar na tankeru kod obala Šri Lanke

Izvor: Beta, 08.Sep.2020, 07:47

Novi požar na tankeru kod obala Šri Lanke

Brodovi i helikopteri od jutros učestvuju u gašenju novog požara na tankeru kod obala Šri Lanke, saopštili su zvaničnici.Brodovi mornarice Šri Lanke, helikopteri i indijski brodovi bore se sa novim požarom na tankeru "Nju dajmond".Zvaničnici Šri Lanke upozorili su na moguću ogromnu ekološku štetu na Šri Lanki ako nafta procuri ili eksplodira.Naftni tanker prevozi skoro dva miliona barela sirove nafte.U prvom požaru, koji je izbio u četvrtak, poginuo je jedan filipinski član 23-člane posade a jedan je povredjen.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi požar na tankeru kod obala Šri Lanke

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Sep.2020

Brodovi i helikopteri od jutros učestvuju u gašenju novog požara na tankeru kod obala Šri Lanke, saopštili su zvaničnici...Brodovi mornarice Šri Lanke, helikopteri i indijski brodovi bore se sa novim požarom na tankeru "Nju dajmond"...Zvaničnici Šri Lanke upozorili su na moguću ogromnu ekološku...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NOVI POŽAR NA TANKERU KOD ŠRI LANKE: Brodovi i helikopteri se bore sa vatrenom stihijom! Moguća ogromna ekološka šteta

Izvor: Kurir, 08.Sep.2020

Brodovi i helikopteri od jutros učestvuju u gašenju novog požara na tankeru kod obala Šri Lanke, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.