Novi napad na bolnicu u Kan Junisu, troje Palestinaca poginulo VIDEO

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 23:35

Novi napad na bolnicu u Kan Junisu, troje Palestinaca poginulo VIDEO

Najmanje troje Palestinaca poginulo je danas, a 10 ih je povređeno u izraelskoj snajperskoj vatri na Medicinski kompleks Naser u gradu Kan Junis u Pojasu Gaze.

Minstarstvo zdravlja je navelo da su izraelske snage pucale na raseljene civile dok su napuštali objekat, navodi Palestajn kronikl.

"Okupacione snage naredile su rukovodstvu bolnice da evakuiše raseljene, a da pacijente i medicinsko osoblje zadrže u bolnici, što ih izlaže ekstremnoj opasnosti", kaže se u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Počela evakuacija raseljenih Palestinaca iz bolnice Naser u Kan Junisu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2024, 17:05

Nakon što su nedeljama bili izolovani zbog borbi, raseljeni Palestinci počeli su da se evakuišu iz glavnog bolničkog kompleksa Naser u gradu Kan Junisu na jugu Pojasa Gaze, pokazuju video snimci koje su danas podelili lekari na društvenim mrežama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.