Novi model posete pacijentima u Kliničkom centru Crne Gore

Izvor: Blic, 06.Maj.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi model posete pacijentima u Kliničkom centru Crne Gore

Klinički centar Crne Gore počeo je danas sa primenom novog modela posete pacijentima u bolnici, čime će radikalno biti smanjene gužve.

Pacijente će moći da posećuju samo jedna ili dve osobe, na osnovu posebne kartice koju će svaki pacijent dobiti prilikom ulaska u bolnicu, odnosno, samim prijemom na lečenje.

Posetioci će bolesnika moći da posete svakog dana od 14.00 do 19.00 sati.

Do sada je kod pacijenta mogao da uđe neograničeni broj posetilaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je u vreme posete stvaralo velike gužve ne samo u bolesničkim sobama, nego i u čitavoj zgradi Kliničkog centra.

Elektronska kartica će, kako se veruje, onemogućiti dosadašnju praksu da kod pacijenata dolaze ne samo članovi porodice, nego i čitava rodbina, pa i poznanici.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.