Novi luksuzni hotel u centru grada

Izvor: Blic, 06.Mar.2011, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi luksuzni hotel u centru grada

U centru grada nedavno je otvoren luksuzni hotel sa pet zvezdica, simboličnog imena “Square Nine”, s obzirom na to da se nalazi na Studentskom trgu 9. Hotel ima 45 soba i apartmana, velnes i spa centar, bazen, konferencijsku salu, kao i lobi i restoran u koji mogu da svrate i oni koji nisu gosti hotela.

Izgradnja hotela "Square Nine” počela je 2005. godine, a svojim prvim gostima vrata je otvorio 18. februara. Hotel je delo brazilskog arhitekte Isaja Vinfelda koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potrudio da se svi koji svrate u "Square Nine” osećaju kao da su bilo gde u svetu, ali da ujedno osete i duh Beograda. Hotel raspolaže sa 45 soba i apartmana u kojima se zavese, zastori i osvetljenje kontrolišu elektronski, a pogled sa prozora puca na Vasinu ulicu.

- Naša ciljna grupa su individualci koji u Beograd dolaze poslovno i ostaju po nekoliko dana, ali isto tako i grupne posete - kaže za "Blic” Marija Lučić, marketing menadžer hotela.

Lobi hotela uređen je u stilu '30. i '40. godina prošlog veka i opremljen je unikatnim nameštajem.

- Lampe, globusi, kutijice... sav nameštaj je unikatan, a njime je arhitekta želeo da naglasi temu hotela koja treba da bude "putnik”. Tu se misli kako na putnike koji dolaze kao gosti hotela tako i na sve Beograđane koji odluče da u lobiju popiju piće ili budu gosti našeg restorana - objašjava Lučićeva.

Restoran služi tradicionalnu evropsku kuhinju, koja je servirana na specifičan način. "Square Nine” jedini je hotel u centru grada koji ima i bazen, a svojim gostima na raspolaganje stavlja i japanska parna kupatila, velnes i spa centar i teretanu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hotel Square Nine ***** u centru Beograda

Izvor: B92, 06.Mar.2011

Hotel ima 45 soba i apartmana, velnes i spa centar, bazen, konferencijsku salu, kao i lobi i restoran u koji mogu da svrate i oni koji nisu gosti hotela.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.