Novi granični prelazi u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi granični prelazi u Crnoj Gori

Na osnovu Zakona o graničnoj kontroli Vlada Crne Gore danas je usvojila Predlog odluke o otvaranju graničnih prelaza za međunarodni pomorski, vazdušni i železnički saobraćaj. Luka Bar

U ovom dokumentu se navodi da se otvaraju granični prelazi za međunarodni pomorski saobradaj i to Luka Bar, Luka Kotor, Luka Zelenika i Luka Budva.

Granični prelazi za međunarodni pomorski saobraćaj su stalni granični prelazi, osim Luke Budva koji je sezonski granični prelaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i biće otvoren od 1. maja do 31. oktobra, navodi se u ovom predlogu.

Utvrđeno je da su granični prelazi za međunaradni vazdušni saobraćaj Aerodrom Podgorica i Aerodrom Tivat, dok su granični prelazi za međunarodni železnički saobraćaj Železnička stanica Tuzi i Železnička stanica Bijelo Polje.

Svi granični prelazi otvoreni su 24 časa dnevno za saobradaj putnika i roba.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.