Novi film Mela Gibsona stiže na proleće

Izvor: Blic, 03.Dec.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi film Mela Gibsona stiže na proleće

Novi film u kojem igra Mel Gibson, "The Beaver", u bioskope će stići na proleće, saznaje "Holivud riporter" u studiju "Samit entertejnment").

Film koji je režirala Džodi Foster, koja i igra u njemu, priča je o muškarcu (Gibson) koji je pao u depresiju i sa svetom komunicira pomoću lutka-dabra.

Studio je potvrdio da se prikazivanje planira za proleće, ali tačan datum još nije određen.

Prikazivanje filma dugo je odlagano zbog negativne kampanje kojoj je Gibson izložen posle sukoba oko starateljstva nad ćerkom koju ima sa bivšom ljubanicom Oksanom Grigorjevom koja ga u javnosti optužuje za nasilno ponašanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi film Mela Gibsona stiže na proleće

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Dec.2010

Novi film u kojem igra Mel Gibson, "The Beaver", u bioskope će stići na proleće, saznaje Holivud riporter u studiju Samit entertejnment. Film koji je režirala DŽodi Foster koja i igra u njemu, je priča o muškarcu (Gibson) koji je pao u

Nastavak na SrbijaNet.rs...

MELA GIBSON GLUMI LUDAKA U NOVOM FILMU

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010

LOS ANĐELES - Novi film u kojem igra Mel Gibson, "The Beaver", u bioskope će stići na proleće, saznaje Holivud riporter (Hollywood Reporter) u studiju Samit entertejnment (Summit Entertainment)...Film koji je režirala Džodi Foster (Jodie), koja i igra u njemu, priča je o muškarcu (Gibson) koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.