Novi duet završio u ringu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi duet završio "u ringu"

Duetska pesma Goge Sekulić i Mileta Kitića uskoro će biti predstavjena javnosti, a ne sumnjamo da će postati veliki hit. Njih dvoje su snimili spot za ovu numeru, i to ni manje ni više nego u bokserskom ringu.

Naime, duetska pesma počinje obradom legendarnog hita "Čaje šukarije", a pevačica je otkrila kako je došlo do saradnje sa Kitiće.

- Ova pesma je zahtevala takav vokal. Bile su i druge kolege u opticaju, a kako Mileta poznajem i obožavam njegove pesme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to je bio pun pogodak - istakla je Goga.

Pevačica je otkrila da se pesma zove "Kriza", jer je kako kaže kriza svuda u svetu, a njeni fanovi su insistirali da u neku od narednih pesama ubaci momenat koji će zvučati: "Seks, droga, seks, droga, seks, droga, Sekulić Goga".

Ona je rekla da će to i učiniti kada dođe neka mladalačka, ludačka pesma.

A post shared by Mile Kitic (@mile__kitic) on Feb 24, 2016 at 6:39am PST

27. 10. | Club “Next” | Split

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Oct 25, 2017 at 11:03am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.