Novi direktor Foks televizije Dejan Jocić

Izvor: S media, 18.Mar.2010, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi direktor "Foks televizije" Dejan Jocić

Dosadašnjeg direktora Foks televizije Dena Bejtsa, zameniće Dejan Jocić, koji će sutra stupiti na tu dužnost, saopšteno je iz te televizijske kuće.

Jocić, poreklom Srbin, rodjen je u Nemačkoj i ima veliko iskustvo u televizijskoj industriji, navedeno je u saopštenju u kome se ističe da je novi direktor Foksa karijeru započeo 1992. godine na sportskom kanalu nemačke televizije DSF.

Potom je radio za "Kirć Media" kao šef razvoja programskog sadržaja, a >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godine 2002. prešao je u "ProSiebenSat1 Media" grupu, kao izvršni direktor firme za operacije.

Jocić je 2006. radio na razvoju Televizije Arena, u cilju pokretanja novog televizijskog kanala, a zatim je osnovao i sopstvenu kompaniju.

Dosadašnji direktor Fox televizije Bejts, odlučio je da se vrati u SAD iz privatnih razloga, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.