Novi detalji priče koja je potresla svet: Poznata glumica htela da izvrši samoubistvo

Izvor: B92, 10.Feb.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji priče koja je potresla svet: Poznata glumica htela da izvrši samoubistvo

Šta se zapravo desilo sa glumicom Mišom Barton još uvek se ne zna, međutim, u vezi sa tim ispilivali su još neki novi potresni detalji koje su otkrile opet njene komšije.

Naime, kada je nedavno Bartonova doživela nervni slom, odvedena je u bolnicu gde je upućena na lečenje.

Detalj koji nije otkriven jeste taj da je glumica vrištala i ponavljala da želi da umre i da će se ubiti, otkrio je njen sused.

Iz Mišinog komšiluka sada tvrde i da ovo nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi put da hitna pomoć dolazi na glumicina vrata. Već nekoliko meseci su redovno dolazili u njenu kuću.

“Vrištala je i samo govorila kako želi da umre i kako će ubiti sebe, sve nekako besmisleno i nepovezano. Jako sam zabrinuta bila”, rekla nje jedna komšinica.

"Ona je govorila da je sve gotovo, da je sve završeno i potom je samo vrištala i plakala i visila sa ograde”, dodala je druga Mišina komšinica.

Miša je na sve to tvrdila kako su njoj sipali drogu za silovanje “GHB”, a nakon toga se pojavio i video na kojem glumica izgleda neuračunljivo.

Miša ceo život glumi, jako je čudno što joj se sve ovo desilo, ona je kraljica serija koje je obožavala publika širom sveta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.