Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2024, 14:12

Novi detalji o misterioznom nestanku Ane iz Beograda

BEOGRAD - Ana Ličnik nestala je krajem marta ove godine u Beogradu kada je izašla iz autobusa na liniji 23, a njen nestanak prijavio je bivši suprug J.I.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"SUMNJAJU DA SAM POKUPIO PARE I UBIO JE!" Oglasio se bivši muž nestale Ane od koje nema ni traga ni glasa već 26 dana: "Prodala je stan..."

Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 11:36

Nestanak Ane Ličnik (34) uzburkao je javnost, od kada joj se 24. marta gubi svaki trag. Ona se vozila javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag. Ipak, ona je u autobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.