Novi dan o visokorizičnoj trudnoći

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o visokorizičnoj trudnoći

U Novom danu televizije N1 u subotu, 16. jula, biće reči o biciklističkoj trci “Tour de France”, novom romanu Vladana Matijevića, udruženju KROKODIL i savetima za trudnice u letnjim mesecima.

Ostalo je još nedelju dana do kraja najpoznatije biciklističke trke na svetu "Le Tour de France", koja je protekla u znaku pojačanih mera bezbednosti , uz odavanja počasti žrtvama terorističkog napada u Nici. Posle odluke organizatora da ipak ne otkažu najveće biciklističko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << takmičenje, "Le tour de France" nastavlja se u atmosferi koja do sada nije bila svojstvena takvom dešavanju. O samom takmičenju i atmosferi u kojoj se nastavlja, razgovaramo sa Đorđem Pejkovićem, komentatorom Eurosporta.

U pregledu dnevne štampe naš gost biće Predrag Petrović, izvršni direktorom Beogradskog centra za beznosnu politiku.

U rubrici "Čitamo" predstavljamo roman dobitnika NIN-ove nagrade Vladana Matijevića "Susret pod neobičnim okolnostima".

Koji su to praktični saveti kojih bi trebalo da se pridržavaju trudnice? Kako da lakše prebrode visoke temperature, na koji način bi trebalo da organizuju svoje aktivnosti i putovanja tokom leta, kako bi trebalo da se hrane? Šta se preporučuje ženama koje održavaju visokorizične trudnoće? Koje su najčešće zablude koje prate drugo stanje? To su pitanja za dr Zagorku Milovanović, ginekologa GAK "Narodni front".

Udruženje KROKODIL proglašeno je za dobitnika prestižne Evropske nagrade za komunikacije 2016. Evropska nagrada za komunikacije dodeljuje se u okviru Evropskog samita za komunikacije koji predstavlja najveće okupljanje ove vrste u Evropi i spaja vodeće ličnosti iz sveta odnosa s javnošću i korporativnih komunikacija, s ciljem umrežavanja i razmene ideja o najmodernijim strategijama i alatima koji se koriste u savremenim komunikacijama. Razgovaramo sa Milenom Berić, predstavnicom Sektora komunikacija Udruženja KROKODIL, koja je primila nagradu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.