Novi dan o uzurpiranju poljoprivrednog zemljišta

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o uzurpiranju poljoprivrednog zemljišta

U Novom danu u nedelju, 11. septembra, sa gradonačelnikom Pančeva pričamo o problemu uzurpiranja poljoprivrednog zemljišta.

Hiljade hektara poljoprivrednog zemljišta u Srbiji obrađuje se bez odgovarajućeg pravnog okvira i zakupa. Time je budžet države oštećen za velike sume novca.

Srbija ima novi zakon o poljoprivrednom zemljištu, koji tek treba da da rezultate u praksi. Dotle, mnoge površine obrađuju subjekti koji na to nemaju pravo. Iz Ministarstva poljoprivrede >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kažu da neće odustati od borbe protiv uzurpatora.

Jedan od okruga sa najviše uzurpirane zemlje je Južno-banatski. Zato sa Sašom Pavlovim, gradonačelnikom Pančeva, pričamo o tome koliko je problem rasprostranjen, zašto nije ranije rešavan i kako ovu oblast uređuje ova lokalna samouprava.

Aktulne društveno-poloitičke događaje, kroz pregled štampe, komentariše pomoćnik glavnog urednika nedeljnika EKSPRES, Miloš Garić.

U Beogradu će se 15. i 16. septembra održati regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima, DIGITAL 2016. O novitetema i značaju ove konferencije govori Dragan Varagić, bloger, onlajn strateg i koordinator specijalistickih strukovnih studija iz E-poslovanja.

Predstavljamo i spot za pesmu "Train going too fast", koji su muzičari iz Srbije i Bosne i Hercegovine snimili sa poznatom francuskom glumicom Emanuel Bear.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.