Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2021, 13:34

Novi dan o psihološkoj podršci lekarima i načinima komunikacije u doba korone

Pandemija koronavirusa zdravstveni sistem dovela je do pucanja, a najveću žrtvu podnose oni u belim mantilima i u skafanderima. Osim rizika od zaraze virusom, pod pritiskom je i njihovo mentalno zdravlje, te je zbog toga Klinika za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" pokrenula liniju za psihološku podršku zdravstvenim radnicima, pod sloganom "Ni heroji ne mogu sve sami!". O tome u temi jutra razgovaramo sa Ivanom Stašević Karličić, direktorkom te klinike.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

„Ni heroji ne mogu sve sami“ – psihološka podrška zdravstvenim radnicima

Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2021, 12:34

Nesporno je da su zdravstveni radnici bili pod ogromnim pritiskom da saniraju posledice epidemije i zbog toga su trpeli, trpelo je njihovo i fizičko i mentalno zdravlje, kaže Ivana Stašević Karličić, direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Dodaje da je takozvano "sagorevanje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.