Novi dan o problemima i šteti zbog snega i leda

Izvor: N1 televizija, 10.Jan.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o problemima i šteti zbog snega i leda

O problemima i šteti koje su izazvali sneg i led na srpskim putevima i plovnim rekama u temi jutra Novog dana govoriće pomoćnici ministra saobraćaja za drumski i vodni saobraćaj Saša Stojanović i Veljko Kovačević.

Kako da se pripremite za boravak na otvorenom po ekstremnim vremenskim uslovima, šta je sve potrebno da imate kod sebe i kako da predupredite prirodu u regionalnoj temi reći će nam spasilac Gorske službe spasavanja Milos Borenović.

Štampu u Novom danu listaće Mirko Rudić, novinar nedeljnika Vreme.

Šta narodno pozoriste sprema za Novogodisnji gala koncert saznaćete od prvakinje Opere Jasmine Trumbetaš Petrović.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sneg čisti 2.000 radnika, apelujemo na strpljenje građana

Izvor: N1 televizija, 11.Jan.2017, 11:20

Sneg se čisti redovno širom Srbije, na terenu je 2.000 radnika i oko 400 mašina, kaže pomoćnik ministra saobraćaja za drumski saobraćaj Saša Stojanović koji apeluje na građane da budu strpljivi...Gostujući u Novom danu on je naglasio da je situacija na autoputevima ovog jutra bolja nego situacija...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.