Izvor: N1 televizija, 06.Feb.2021, 15:17

Novi dan o opstanku muzičke industrije u Srbiji u uslovima pandemije

Tokom pandemije zabranjeni su koncerti, a muzičari i hiljade zaposlenih u rental i tiketing agencijama i koncertnim kompanijama ostali su bez prihoda. Kako opstaje muzička industrija u Srbiji? Da li će i koliko brzo moći u narednom periodu da stanu na noge? Da će li biti obuhvaćeni najavljenim paketom pomoći privredi, na čemu insistira "Inicijativa za život domaće muzičke scene”? Tim povodom u temi jutra razgovaramo sa Zdravkom Vulinom, predstavnikom "Inicijativa za život domaće muzičke scene” i Milošem Stojanovićem, direktorom produkcije Kombank dvorane.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gosti N1: Alarmantno stanje u muzičkoj industriji, neophodna pomoć države

Izvor: N1 televizija, 07.Feb.2021, 12:45

Zdravko Vulin iz Inicijative za život domaće muzičke scene i Miloš Stojanović, diektor produkcije Kombank dvorane, kažu da su egzistencije desetine hiljada ljudi u muzičkoj industriji u Srbiji ugrožene pošto već gotovo godinu dana ne mogu da ostvare pravo na rad. Oni kažu da su mnogo ugroženiji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.