Novi dan o medijskoj sceni, gost i Aleksandar Šapić

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o medijskoj sceni, gost i Aleksandar Šapić

U temi jutra Novog dana televizije N1, u četvrtak 15. juna, o medijskoj sceni Srbije razgovaramo sa Dejanom Anastasijevićem, novinarom nedeljnika Vreme i Nikolom Tomićem, odgovornim urednikom nedeljnika NIN.

Povod su tri događaja: objavljivanje fotografija onih koji su napali novinarku Danasa Lidiju Valtner, što smo saznali od medija, a ne institucija koje o tome ćute, zatim informacija koju je javnosti prezentovala Komisija za istraživanje ubistava novinara da je rešen >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << slučaj ubistva Milana Pantića iz Jagodine, do rata između Kurira i aktulene vlasti.

Naslove iz štampe i dnevno politička dešavanja komentariše Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd.

Tokom prošlog vikenda na Expo 2017 u Astani izložbu "Doživi Teslu" videlo je više od 1.000 ljudi što je za jednu "Virtual Reality" postavku odličan rezultat. O ovoj aplikaciji u Novom danu govori Mirko Bunčić, kreativni strateg kompanije Digital Minds.

U Narodnom pozorištu 21. juna premijerno će biti izvedena predstava "Sumnjivo lice" po tekstu Branislava Nušića. Reditelj predstave Andraš Urban biće gost rubrike Izlog.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.