Novi dan o deci i životinjama, rok kampu za devojčice...

Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o deci i životinjama, rok kampu za devojčice...

Dečji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) slavi svoj 70. rođendan. Osnovan je 1946. godine sa ciljem da pomogne deci čiji su životi bili razoreni Drugim svetskim ratom. Kakvu ulogu ima danas i kakve su njegove aktivnosti, pre svega, u Srbiji, o tome u Novom danu govori Jadranka Milanović iz UNICEF-a.

Štampu listamo sa Jelicom Greganović, novinarkom, radijskom voditeljkom i autorkom.

Kako se kod dece razvija zdrav odnos prema životinjama, ali i kako životinje mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da nam pomognu da razvijemo empatiju i poštovanje prema svim živim bićima, za Novi dan govori Nikoleta Novak, veterinarka i autorka knjiga za decu.

Premijera drame "Elektra", po tekstu Danila Kiša, a u režiji Ive Milošević, zakazana je za 25. decembar u Narodnom pozorištu u Beogradu. Glavnu ulogu tumači Nada Šargin. Rediteljka i glumica u studiju Novog dana.

Femix mreža ženskog stvalaraštva najavila je organizaciju letnjeg rok kampa za devojčice u Srbiji početkom jula 2017, što će biti prvi takav događaj ne samo u našoj zemlji, nego u celom regionu. Tim povodom u našem studiju Tatjana Nikolić, vođa projekta i Jelena Kazimirović, jedna od budućih učesnica kampa.

Gledajte Novi dan - vikendom od 9 do 11 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unicef otvarao i mlekare u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 11.Dec.2016, 09:51

Međunarodni fond Ujedinjenih nacija obeležava sedam decenija uspešnog rada u našoj zemlji. Među onima koji su nastali zahvaljujući ovoj organizaciji je i "Imlek" PROŠLO je tačno sedam decenija otkako je formiran Međunarodni fond Ujedinjenih nacija - Unicef. Upravo je Jugoslavija,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.