Novi dan o banci reproduktivnih ćelija

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o banci reproduktivnih ćelija

U Srbiji vise od 300 hiljada parova ima problem sa sterilitetom, ali ono što ohrabruje je da će do kraja godine biti otvorena banka doniranih reproduktivnih ćelija. Kako će ona funkcionisati čućete u Temi jutra od specijaliste ginekologije Radomira Aničića.

Vršilac dužnosti glavnog urednika lista Politika Žarko Rakić listaće dnevnu štampu i komentarisati aktuelnosti.

Uživo smo na naučnoj radionici "SAD-Srbija i Zapadni Balkan" u oblasti nauke o podacima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << (Data Science).

Koje su sve mogućnosti za saradnju srpskih i američkih naučnika? Paraatletičari Srbije na prvenstvu Evrope u Berlinu od 20. do 26. avgusta ostvarili su veliki uspeh osvajanjem 13 medalja. Paraatleticari su naši gosti.

Ovogodišnji festival "Todo Mundo", počeće 30. avgusta u Dvorani Kolarčeve zadužbine nastupom sarajevske sevdah atrakcije Divanhana. Njihova gošća će biti poznata turska pevačica i glumica Suzan Kardes, sa kojom su nedavno objavili zajednički album. Naši gosti ovog jutra su Neven Tunjić i Naida Čatić iz grupe Divanhana.

U Novom danu saznajte i šta vas sve očekuje na ovogodišnjem festivalu Saxserience od Milana Savića, saksofoniste i direktora festivala.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.