Novi dan o alergijama i alergijskoj astmi, gost i Ćulibrk

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o alergijama i alergijskoj astmi, gost i Ćulibrk

Da li su realne najave vlasti da će nam uskoro biti bolje, iako smo po ekonomskim pokazateljima, na petom mestu od dna, od 50 država Evrope? Da li su to samo populističke izjave ili su utemeljene na realnim ekonomskim pokazateljima? O ovome u Temi jutra govoriće glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk.

Proleće donosi probleme onima koji boluju od različitih vrsta alergija. Statistike pokazuju da je broj ljudi koji pate zbog alergija sve veći. O alergijskoj astmi kod odraslih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i dece, koja se smatra jednim od najčešćih hroničnih upalnih oboljenja pluća, pričaće primarijus dr Ružica Nadaskić, internista alergolog pulmolog.

Jedan od najgledanijih filmova u ovoj godini, La La Land, dobio je svoju muzičku obradu kakvu niko do sada nije uradio. Hor Viva Vox je obradio potpuno drugačiji žanr – mjuzikl, a od članova hora u Novom danu čućete i kako.

Drugi Međunarodni festival zanatskog piva održaće se 5. i 6. maja u Savamali. O tome u Novom danu u utorak, od 8 do 10 sati.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.