Izvor: N1 televizija, 22.Feb.2021, 15:46

Novi dan: Boško Obradović o međustranačkom dijalogu

"Ako bude mudrosti, opozicija će izaći sa zajedničkom platformom pred početak međupartijskog dijaloga", rekao je lider Dveri Boško Obradović, uz napomenu da je stav njegovog pokreta da taj dijalog moraju da predvode stranke koje su bojkotovale izbore. Kako izgleda njihov predlog Platforme za dijalog i hoće li uspeti da zajednički nastupe u tom dijalogu,  o tome u temi jutra govori predsednik pokreta Dveri Boško Obradović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Amandmani u EP kao sredstvo pritiska na Srbiju - ciljaju predsednika Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021, 10:15

Predsednik srpske skupštine Ivica Dačić ocenio je danas da je cilj amandmana na izveštaj o Srbiji u Evropskom parlamentu u kojima se pominju slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala itd. pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo...U jednom od amandmana na izveštaj izvestioca za Srbiju Vladimira Bilčika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.