Novi bilans: U urušavanju zgrade u Floridi pet mrtvih i 156 nestalih

Izvor: Beta, 27.Jun.2021, 08:28

Novi bilans: U urušavanju zgrade u Floridi pet mrtvih i 156 nestalih

U nedavnom urušenju stambene zgrade kod Majamija poginulo je pet osoba, a 156 se vode kao nestale, saopštile su danas američke vlasti novi bilans žrtava."Spasioci su pronašli pet tela, dok je nestalo 156 osoba", navele su vlasti američke savezne države Floride, gde se u četvrtak srušio deo zgrade od 12 spratova.Traganje za nestalima bilo je otežano u subotu zbog požara koji je izbio u ruševinama.Medju nestalima ima državljana Kanade, Argentine, Urugvaja i Paragvaja.Još nisu poznati uzroci urušenja dela zgrade u kojoj je bilo oko 55 stanova. Gradske vlasti saopštile su da je zgrada prema izveštaju iz 2018. godine imala velika oštećenja strukture i pukotine na zidovima podruma.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saopšten novi bilans: U urušavanju zgrade na Floridi pet mrtvih i 156 nestalih

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2021

U nedavnom urušavanju stambene zgrade kod Majamija poginulo je pet osoba, a 156 se vodi kao nestalo, saopštile su američke vlasti novi bilans žrtava.

Nastavak na N1 televizija...

Raste broj žrtava u rušenju zgrade na Floridi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jun.2021

Spasioci kod Majamija nastavili su potragu za više od 150 nestalih u ruševinama stambene zgrade koja se u američkoj saveznoj državi Florida urušila 24. juna. Broj poginulih porastao je na devet, saopštili su zvaničnici u nedelju, 27. juna. "Jedna žrtva je preminula u bolnici, a na terenu smo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.