Novi Top Gir kreće na proleće

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Top Gir kreće na proleće

Da li će najpopularnija automobilska emisija na svetu Top Gir sa novim novidteljem Kris Evansom ikada doživeti isti uspeh kao sa legendarnom trojkom Klarkson, Hemond i Mej? Sasvim izvesno je da će to biti nezahvalan zadatak, a prve odgovore ćemo imati kada počne nova sezona - na proleće sledeće godine.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kako se navodi u zvaničnom saopštenju Bi-Bi-Sija, nova sezona koja startuje na

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

proleće će imati 16 epizoda, a za sada i dalje nije otkriveno da li će Kris Evans sam voditi šou ili će imati kolege u studiju. Jedino što se zna da će test vozač Stig, koji je u vlasništvu Bi-Bi-Sija, ostati u emisiji

VIDEO> Top Gir - najbolji momenti:

Za one kojima nije poznat novi voditelj popularne emisije, Evans je dugogodišnji saradnik Bi-Bi-Sija. Vodio je emisije poput "The Chris Evans breakfast show" ili "The one show", koje su takođe imale milionski auditorijum.

U svakom slučaju, Top Gir će sada imati znatnu konkurenciju, s obzirom da su Klarkson, Hemond i Mej prešli na Amazon gde su dobili 160 miliona da naprave novu emisiju čije ime i dalje nije poznato, a zna se da će imati 36 epizoda. Za početak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nova sezona "Top gira" na proleće

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2015

Najpopularnija automobilska emisija na svetu "Top Gir" počeće sa novim serijalom na proleće sledeće godine...U narednom serijalu se pojavljuje i novi voditelj Kris Evans, dok je u prethodnim sezonama na malim ekranima emisiju vodio legendarni trio Klarkson, Hemond i Mej...Kako se navodi u zvaničnom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.