Novi TV kanal: Viasat Nature

Izvor: viasat.rs, 24.Maj.2010, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi TV kanal: Viasat Nature

Od maja 2010. godine gledajte novi TV kanal Viasat Nature koji vam donosi širok spektar zabavnih i upečatljivih dokumentarnih emisija o životinjama, prirodi i njenim čuvarima. Dokumentarni program su proizvele poznate producentske kuće kao što su BBC, Kanal 4 i Partenon. Emitovane 24 časa dnevno, naše emisije su zabava za celu porodicu i prikazuju doživljaje iz celog sveta, uz komentar eksperata ili poznatih ličnosti.


Viasat Explorer
U maju na Viasat Exploreru možete gledati dokumentarni serijal "Avanture i padovi". Borba sa opasnošću. Čovek protiv mašine. Neverovatne inovacije koje pomeraju granice ljudskog opstanka. Upoznajte uzbudljive priče vozača i pilota. Saznajte više o kolosalnim sudarima koji su ušli u istoriju motosporta. Pogledajte svaki aspekt sudara i otkrijte naučna dostignuća koja su promenila bezbednost i dizajn dvotočkaša zauvek. Doživite vrtoglavi svet najbržih vozila, kaskaderskih vozača i pilota koji svoj život stavljaju na kocku... a visoku tehnologiju na test.


Viasat History
U maju na kanalu Viasat History možete gledati dokumentarni serijal o pre-Rafaelitima: ‘‘Viktorijanski revolucionari.‘‘ Stupajući na scenu 1848. godine, ovo bratstvo šokiralo je tadašnje društvo kroz radikalan pristup umetnosti koji je promenio svet. Ovaj serijal otkriva njihove začetke i dostignuća, ranija dela, kritike sa kojima su se suočavali, kao i vekove akademske dogme koje su prozrele njihove slike. Takođe ćete videti kako su u svojim kasnijim godinama počeli da prihvataju slavu i bogatstvo koje je donela umetnost namenjena masama, i samim time inicirali modernu komercijalnu umetnost.

Nastavak...