Novi Srbin u Firenci?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Srbin u Firenci?

Igrač Udinezea želja Montele ako Kolumbijac ode u Zenit, prenosi "Mocart sport".

 Dušan Basta  

Vinćenco Montela voli da igra sa formacijom 3-5-2, a za tako nešto potrebno je imati odlične bočne igrače koji mogu da prođu po strani, asistiraju, ali i da zatvore prilaze svom kolu. Huan Kvadrado je baš takav fudbaler, ali po njega je došao Zenit koji nosi džakove Gaspromovih para pa će Viola najverovatnije ostati bez sjajnog Kolumbijca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Ipak tim iz Firence ima spremljenu zamenu - Dušana Bastu. Srbin je upoznat sa sistemom koji forsira bivši napadač Rome jer i njegov Udineze koristi tu formaciju. Kvardado je upravo iz Udina došao u sadašnji tim, tako da ova dva kluba imaju dobru saradnju.

 

Basta je ponikao u Crvenoj zvezdi, iz koje je 2008. godine prešao u Udineze i do sada odigrao 121 utakmicu i postigao 10 golova. Jednu sezonu proveo je na pozajmici u Lećeu, a prošlog leta je bio pominjan kao transfer meta Intera.

 

Reprezentativac Srbije će u Firenci imati sa kim da priča na maternjem pošto ljubičasti dres nose Nenad Tomović i Stefan Savić.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.