Novi Srbin u Firenci: Stanković dao reč Monteli?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2013, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Srbin u Firenci: Stanković dao reč Monteli?

Bivši kapiten "orlova" čim raskine ugovor sa Interom seli se u Firencu.

Vreme za rastanak: Dejan Stanković je 10 godina nosio dres Intera  

Prva runda pregovora između Intera i Dejana Stankovića nije donela željeni rezultat, ali će druga sasvim sigurno biti rešena u ekspresnom roku. Naime, bivši kapiten reprezentacije Srbije dao je reč treneru Fiorentine Vićencu Monteli da će se preseliti u Firencu, samo da sa "neroazurima" pronađe pravi model kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da raskine ugovor koji je na snazi do juna 2014. godine.

 

Novi trener milanskog kluba Valter Macari ne računa na Stankovica u narednoj sezoni, što mu je prilikom poslednjeg sastanka preneo i sportski direktor kluba Marko Branka.

 

Inace, Dejan Stanković je zajedno sa Sinišom Mihajlovićem 2002. godine bio na vratima Fiorentine, čak su potpisali i predugovore, ali onda je uhapšen gazda Čeki Gori, došlo je do finansijskog sloma kluba i sve je palo u vodu.

 

Za Stankovića su pokazali interesovanje pojedini klubovi iz SAD, kod njega je postojala želja da nastavi karijeru u Australiji, ali izgleda da još nije rekao zbogom Italiji i Seriji A.

 

U Fiorentini igraju Srbi Nenad Tomović i Adem Ljajić, kao i Crnogorci Stefan Savić i Stevan Jovetić, koji možda i napusti Firencu u aktuelnom prelaznom roku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.