Novi Sad sutra bez vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2011, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad sutra bez vode

NOVI SAD -

Zbog planiranih i neodložnih radova na trafo stanici Pogona za preradu i distribuciju vode na Sunčanom keju, bez struje će u utorak, 21. juna, od 8 do 18 časova biti Pogon za preradu i distribuciju vode na Sunčanom keju.

To znači da će se u pomenutom periodu bačka strana grada snabdevati vodom isključivo iz rezervoara, dok će sremska strana – izuzev Instituta u Sremskoj Kamenici - biti potpuno bez vode.

Na bačkoj strani grada u pomenutom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će se u sistemu nalaziti svega 200 do 300 litara vode u sekundi što je četiri puta manje nego inače i što će za posledicu imati da će pritisak vode u mreži biti takav da će bez vode biti najveći deo grada i prigradskih naselja.

Uporedo sa radovima na trafo stanici, na distributivnoj mreži i objektima JKP "Vodovod i kanalizacija“ biće otvoreno još desetak gradilišta i ovo su po obimu najveći radovi koje izvodi naše preduzeće u proteklih nekoliko godina.

Stabilizacija vodosnabdevanja na bačkoj strani grada očekuje se oko 20 časova, dok će sremska strana grada, zbog konfiguracije terena i potrebe da se sporije vraća na redovan nivo pritisaka, biti stabilizovana oko 22 časa.

Cisterne sa pitkom vodom biće postavljene: ispred Urgentnog centra, Dečje bolnice, odeljenja za dijalizu Kliničkog centra Vojvodine, ispred porodilišta "Betanija“, bolnicu za dijalizu na Novom Naselju i u centru Sremske Kamenice i Sremskih Karlovaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJVEĆI DEO NOVOG SADA U UTORAK BEZ VODE

Izvor: Kurir, 20.Jun.2011

NOVI SAD - Zbog neodložnih radova u Pogonu za preradu i distribuciju vode na Sunčanom keju u Novom Sadu, najveći deo grada i prigradskih naselja ostaće bez vode sutra tokom većeg dela dana, najavio je novosadski "Vodovod"...Radovi na trafo stanici u tom pogonu trajaće od 8 do 18 sati pa će se...

Nastavak na Kurir...

Servisne informacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2011, 05:19

NOVI SAD -..U Novom Sadu, od 8 do 12 časova struje neće biti u delovima ulica Cara Lazara (25, 27 i 29) i Narodnog fronta (16-24)...Vikend naselja Bocke i Bademova u Sremskoj Kamenici bez električne energije ostaće od 8.30 do 11.30, dok Banoštor, kao i vikend naselja Prljuša, Kruševlje i Koruška,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.