Novi Sad: Uhapšeni zbog iznude

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Uhapšeni zbog iznude

NOVI SAD -

Novosadska policija uhapsila je trojicu osumnjičenih da su držali zarobljenog Nebojšu N. (19) iz Banoštora i tražili od njega 10.000 evra, za drogu koju je navodno ukrao jednom od njih.

Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni su Sava D. (21), Milan S. (22) i Stevan Š. (31), meštani Čerevića, jer su protivpravno lišili slobode Nebojšu N, fizički ga maltretirali i tražili da isplati 10.000 evra za drogu koju je, kako se sumnja, ukrao Savi D. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Protiv Nebojše N. će biti podneta krivična prijava koja ga tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga, tešku krađu i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, jer je osumnjičen i da je ukrao pištolj svog rođaka i prodao ga Milanu S.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vezanog lopova vukli automobilom!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2012, 07:00

Trojica meštana Čerevića brutalno kaznila Nebojšu M. koji im je ukrao marihuanu..ČEREVIĆ - Tortura!..Nebojšu M. (19) iz Čerevića njegovi sugrađani Sava D. (21), Milan S. (22) i Stevan Š. (31) zverski su mučili na padinama Fruške gore! Najpre su ga svukli, a onda ga vezali sajlom za automobil...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.