Novi Sad: Trojica upala na čas i bejzbol palicama i srpom napali dečaka

Izvor: Blic, 21.Jan.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Trojica upala na čas i bejzbol palicama i srpom napali dečaka

Trojica nepozantih su danas popodne upala na čas u Srednjoj ekonomskoj školi u Novom Sadu i bejzbol-palicama i srpom napala jednog učenika.

- Upali su nasred časa i napali tog dečaka. Bili su naoružani bejzbol palicama i srpom. Niko im ništa nije mogao, jer su svi bili iznenađeni i uplašeni. Tukli su tog dečaka - kazala je jedna od profesorki te škole.

Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić izjavila je da je dojava policiji o napadu u školi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najverovatnije tokom časa hemije, stigla oko 15.30 sati i da je policija odmah reagovala, patrole su izašle na lice mesta i izvršile uviđaj.

Za sada nije poznato kakve povrede ima napadnuti dečak.

- Učeniku koga su nekim palicama napala trojica mladića, rečeno je da odmah poseti lekara, da snimi povrede i da zajedno s roditeljima dođe u policiju u Sektor za suzbijanje maloletničke delikvencije - kazala je Tomić, dodajući da je policija odmah reagovala, a Sektor za suzbijanje maloletničke delikvencije i dalje radi na ovom slučaju.

Profesorka je rekla da je napadnuti dečak na početku drugog polugodišta prešao u Srednju ekonomsku školu.

Srednja ekonomska škola "Svetozar Miletić" nalazi se u strogom centru Novog Sada i jedna je od najvećih škola u Srbiji.

Pročitajte još: Učenik koji je izbo reketaše: Slobodan sam, a ne smem ni na ulicu Ubistva, mačete, piromani, batinaši... Novosađani, šta se dešava... Vučević: Incidenti u Novom Sadu su odraz stanja u društvu Pogledajte: Snimak tuče u kojoj su mačetom isekli đaka Tuča maloletnika u centru Novog Sada Navijači upali na čas nemačkog u Osnovoj školi "Jožef Atila"...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upali na čas i bejzbol palicom napali učenika

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2014

Trojica nepoznatih muškaraca upala su danas popodne na čas u Srednjoj ekonomskoj školi u Novom Sadu i bejzbol-palicama i srpom napala jednog učenika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Na času napali učenika Ekonomske bejzbol palicama i srpom

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2014

Trojica nepoznatih mladića popodne su upala na čas u Srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" i bejzbol palicama i srpom napala 17-godišnjeg učenika LJ.L.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.