Novi Sad: Sahranjena devojka koja je stradala u požaru (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Apr.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Sahranjena devojka koja je stradala u požaru (VIDEO)

Milena Dalmacija(28), jedna od šestoro nastradalih u požaru koji se pre dva dana dogodio u diskoteci "Kontrast", sahranjena je danas na novosadskom Almaškom groblju.

Do večne kuće Dalmaciju su ispratili članovi porodice, rodbine, mnogobrojni prijatelji i kolege, kao i prestavnici Gradskog veća i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

Vlasnik i zakupci diskoteke "Kontrast" na saslušanju (FOTO)

Policija: Postoje ozbiljne indicije da se u diskoteci >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "petljalo" sa strujom

Vratila se po tašnu u diskoteku i poginula u požaru

Milena Dalmacija (28) bila je docent na Prirodno-matematičkom fakultetu Novosadskog univerziteta i najmlađi doktor hemije na tom fakultetu.

Ne mogavši da idrži bol, majci Jeleni je nakon sahrane pozlilo, pa su lekari Hitne pomoći morali da joj pomognu da se povrati.

Najbolja drugarica preminule devojke, pevačica Ana Bebić koja je kobne večeri na sreću izbegla požar, tokom cele sahrane jedva je stajala na nogama, naslonjena na svog dečka Filipa Miletića.

Kada je prišla da poljubi krst, Bebićeva se samo srušila, a nakon pregleda lekara, odvezena je kolima Hitne pomoći.

U Čurugu je danas, u prisustvu članova porodice, prijatelja i brojnih građana, sahranjena Marina Aničić (25), na Mokrinjskom groblju u Kikindi Renato Vuković (21), na groblju Bozman u Kragujevcu Marko Pavlović (29), a u Gackom Zoran Ignjatović (28), koji su, takođe, stradali u požaru u "Kontrastu".

Tamara Miladinović (25) biće sahranjena sutra na novosadskom Novom groblju.

(Tanjug/Blic)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjena devojka koja je poginula u požaru, majci pozlilo na groblju

Izvor: Blic, 03.Apr.2012

Milena Dalmacija (28) iz Futoga koja je tragično nastradala u požaru u diskoteci „Kontrast“ sahranjena je danas na Almaškom groblju u Novom Sadu. ..Nemi od bola i tuge, roditelji, rodbina, prijatelji, kolege i svi oni koji poznavali Milenu, došli su da se oproste od nje...Mlada devojka, najmlađi...

Nastavak na Blic...

Sahranjeni Zoran i Milena, žrtve požara u diskoteci

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2012

GACKO, NOVI SAD - Zoran Ignjatović (28) iz Gacka, mladi inženjer elektrotehnike, koji je poginuo u diskoteci "Kontrast", sahranjen je danas na Starom gradskom groblju u Gacku u prisustvu mnogobrojne rodbine, prijatelja i građana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ani Bebić pozlilo na sahrani najbolje drugarice: Nastradali u požaru u “Kontrastu” ispraćeni na večni počinak

Izvor: Svet, 03.Apr.2012

Milena Dalmacija (28) iz Futoga koja je tragično nastradala u požaru u diskoteci „Kontrast“ sahranjena je danas na Almaškom groblju u Novom Sadu. Nemi od bola i tuge, roditelji, rodbina, prijatelji, kolege i svi oni koji poznavali Milenu, došli su da se oproste od nje. Poslednjem ispraćaju mlade...

Nastavak na Svet...

Sahranjena devojka koja je poginula u požaru, majci pozlilo na groblju

Izvor: medio.rs, 03.Apr.2012

Milena Dalmacija (28) iz Futoga koja je tragično nastradala u požaru u diskoteci „Kontrast sahranjena je danas na Almaškom groblju u Novom Sadu.

Nastavak na medio.rs...

Milena i Renato, ljubavna priča koja je ugušena u diskoteci "Kontrast"

Izvor: Blic, 04.Apr.2012, 16:55

Milena Dalmacija (28) i Renato Vuković (21), koji su tragično nastradli u požaru u diskoteci "Kontrast", bili su u srećnoj vezi nekoliko meseci...Ona, docent hemije i najmlađi doktor nauka u istoriji Prirodno- matematičkog fakulteta, on, uspešan student hemije na ovom fakultetu, nisu ni slutili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.