Novi Sad: Razbojnici napali ženu kod Limanske pijace i oteli joj zlatni lanac

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Razbojnici napali ženu kod Limanske pijace i oteli joj zlatni lanac

Trojica mladića pokušali su danas oko pola jedan da opljačkaju Novosađanku (48) na uglu ulica Vere Pavlović i Vojvođanske, u blizini Limanske pijace. Policija je odmah po dojavi građana stigla na lice mesta i uhapsila jednog od napadača.

- Trojica muškaraca pokušala su da otmu torbu Novosađanki, ali je ona uspela da im se odupre. Potom su joj, uz primenu sile, napadači oteli zlatan lanac. Ovo delo kvalifikovano je kao razbojništvo. Policija je odmah uhapsila jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od napadača, sedamnaestogodišnjaka, koji je priveden u kriminalističku policiju – izjavila je za Mileva Tomić, portparol novosadske policije. Na teren je odmah izašla i ekipa hitne pomoći.

- Naše ekipe odmah su izašle na teren, ali, srećom, konstatovali da nije bilo ozbiljnih povreda – izjavio je direktor Službe hitne pomoći Bogdan Živanović. Prema rečima očevidaca, sve se desilo za svega nekoliko minuta.

- Bio sam udaljen desetak metara i video neko koškanje, a žena je dozivala u pomoć. Učinilo mi se da je jedan od mladića udario, a potom su se svi razbežali u obližnje ulice. Policija je stigla posle pet, deset minuta. Jedino sam uspeo da vidim da je napadnuta žena bila u šoku, ali nije povređena – ispičao je jedan od očevidaca.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnici nasrnuli na ženu kod Limanske pijace

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2014

Trojica mladića pokušali su danas oko pola jedan da opljačkaju Novosađanku (48) na uglu ulica Vere Pavlović i Vojvođanske, u blizini Limanske pijace.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.